Revoir Academy

Vacatures

Team

Revoir Academy

Open Revoir Academy |  Thema: vitro retinale ziektebeelden en chirurgie (UITGESTELD)

Gezien de maatregelen rondom het COVID-19 virus hebben wij besloten om de editie van 12 oktober 2020 te verplaatsen naar medio maart 2021. Wij zullen spoedig een update plaatsen met meer informatie hierover op onze website en social media kanalen.

Kwaliteit & Kennis

Al onze oogprofessionals doorlopen een intensief inwerkprogramma alvorens zij in de praktijk gaan werken. Kennis & kwaliteit staat bovenaan daarom besteden wij veel tijd aan na- en bijscholing.  Voor dat doel hebben wij de Revoir Academy opgericht. Minimaal 4 x per jaar wordt er een masterclass georganiseerd waaraan ADAP certificeringspunten zijn verbonden. 2 x per jaar stellen wij onze Revoir Academy open voor alle oogprofessionals in Nederland. Onderwerpen die daar aan bod komen hebben te maken met innovatie, nieuwe technieken, uitwisseling van kennis aan elkaar, klant/patiënt gerichtheid. Het uiteindelijke doel is om de klant/patiënt die bij ons centraal staat beter te kunnen helpen.

Bij Revoir investeren wij voortdurend in verbetering van kwaliteit. Onze mensen worden ruim in de gelegenheid gesteld om congressen en symposia te bezoeken en zijn lid van hun beroepsvereniging en daarnaast KP geregistreerd.

Verbetering van kennis is onderdeel van onze bedrijfscultuur, hiermee maken wij het onderscheid.