Opdrachtgevers

Vacatures

Team

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een oogprofessional?

Revoir heeft oogprofessionals voor tijdelijk en vast. Bent u op zoek naar een optometrist, orthoptist, TOA, oogheelkundige OK-assistent, basisarts, physician assistent, medisch fotograaf, contactlensspecialist, opticien en optiekmedewerker of -manager. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Een professional voor tijdelijk

Heeft u een goede kracht nodig die direct inzetbaar is? Bijvoorbeeld bij zwangerschap, reorganistatie of onverwachte uitval? Bel ons op.

Bij Revoir weten we hoe belangrijk medewerkers voor u zijn. Met elkaar maakt u immers het succes. Daarom selecteren wij alleen de beste oogprofessionals voor uw praktijk. Naast een gedegen opleiding letten wij vooral op de persoon zelf. Wat drijft hem of haar, is er een aantoonbare passie en zijn de omgangsvormen goed. Is de presentatie overeenkomstig, is er aansluiting met collega’s en helpen zij de mensen met een glimlach. Kortom vaardigheden die duidelijk boven het maaiveld uitsteken.

Wat betekent het voor u in de praktijk

Dat u bedrijfsvoering gecontinueerd wordt, dat de praktijk doorloopt met een ervaren flexibele professional.

De professional is in dienst van Revoir en wordt bij u ingezet vanaf 1 dag in de maand tot fulltime. Revoir neemt alles voor u uit handen zoals de selectie, de arbeidvoorwaarden en risco’s en stimuleert actief nascholing via o.a. de Revoir Academy en deelneming aan congressen en seminars.

Onze professionals zijn niet alleen uitstekend opgeleid zij hebben daarnaast een bovengemiddelde passie voor hun vak en doen hun werk met een glimlach. Bel onze senior adviseurs voor informatie.

Een professional voor vast

Revoir heeft een brede toegang in de wereld van de oogheelkunde en optiek. Ons netwerk is cruciaal van directie tot medewerkers heeft iedereen contact met oogartsen, poli hoofden, optometristen, orthoptisten TOA’s en opticiens.

Diverse keyspelers hebben gevestigde maatschappelijke posities waardoor er veel kennis en ervaring is gebundeld die we ten dienste van u aanwenden. Ook onderhouden wij  contacten met voormalige opdrachtgevers die ons ook vaak weer verder helpen.

In de praktijk

Wat kunt u de praktijk van ons verwachten:

  • Revoir werft voor u de kandidaat
  • Uitgebreide intake waarbij we verder kijken dan de vacature en het gewenste CV
  • Focus op persoonlijkheid, motivatie en ambitie
  • Nauw contact en afstemming met de opdrachtgever

Snel schakelen?

Impressie video