Op deze manier kan ik iets betekenen

Vacatures

Team

Op deze manier kan ik iets betekenen

Tijdens deze coronatijden is alles anders. Iris Brugman is een optometrist bij Revoir en deelt haar verhaal over hoe zij haar extra tijd nu inzet.

”Nu ik door de corona situatie 3 dagen in de week thuis zit heb ik erg moeten zoeken naar wat ik met mijn tijd kan doen. Een seizoen van een Netflix serie bekijken kan het hele jaar door.
Daarom heb ik bij de mensen om mij heen, de mensen die ik normaal dagelijks en/of wekelijks spreek of zie, gevraagd wat ik voor hen kan betekenen nu Nederland op zijn kop staat.

Hieruit bleek dat een teamgenoot niet altijd oppas voor haar kinderen heeft nu deze niet naar school kunnen. Zij moet 1 dag in de week in een ziekenhuis werken en de rest van de week werkt zij thuis. Zij vertelde dat het lastig was om en thuis te werken en te helpen met het schoolwerk.  Aangezien ik 3 dagen in de week de tijd heb om haar kinderen te helpen heb ik dit aangeboden. Zo zijn de kinderen nu een dag in de week sowieso het huis uit en wordt het schoolwerk gemaakt. Op deze manier kan ik iets betekenen in de groep mensen waar ik normaal zelf op terug zou vallen als ik hulp nodig heb.

Wanneer ik geen huiswerk begeleiding aan het geven ben probeer ik de poli waar ik werkzaam ben, naast mijn baan bij Revoir, te helpen met een retrospectief onderzoek. En de OVN te helpen waar ik kan, door bijvoorbeeld documenten door te nemen. ”