Ogen? Helemaal geweldig!

Vacatures

Team

Ogen? Helemaal geweldig!

De liefde voor ogen heeft Melvin van Nes niet van een vreemde; zijn opa was opticien en zijn vader heeft een optiekzaak in Krimpen a/d IJssel. “Op mijn achtste wilde ik al opticien worden (ik wist toen nog niet dat je ook zoiets als optometrist kon worden 😊). Ik dacht ook altijd dat ik na mijn studie direct in de optiekzaak van m’n vader zou gaan werken. Totdat ik tijdens mijn oogheelkundige stage in een ziekenhuis kwam te werken. Dat vond ik zó leuk, dat ik besloot om eerst heel veel te gaan leren en zien, voordat ik een definitieve keuze zou maken.

Door een tip van een collega kwam ik toen bij Revoir terecht. Hun inwerktraject is écht heel goed; je werkt op heel veel verschillende plekken en iedere dag is anders. Je wordt klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan, maar pas als jij zegt ‘ik kan het aan’, laten ze je los. Dan moet je het zelf gaan doen, maar door de training heb je veel zelfvertrouwen gekregen en je hebt een geweldig team achter je staan.

Een ander groot pluspunt van Revoir vind ik de Revoir Academy: heel regelmatig organiseren ze masterclasses en trainingen waardoor je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Bijkomend voordeel: je krijgt er ook nog ‘ns studiepunten voor!”

Ik werk nu drie dagen per week voor Revoir en twee bij mijn vader. Uiteindelijk ga ik de zaak wel overnemen denk ik, maar voorlopig vind ik het werken op verschillende werkplekken nog veel te leuk!

Een tevreden ervaring

Toff Optiek is een partner van Revoir. Al jaren verzorgen onze optometristen het optometrie spreekuur daar.