Elke dag is anders, je werkt nooit op de automatische piloot

Vacatures

Team

Elke dag is anders, je werkt nooit op de automatische piloot

Shadi komt uit Teheran en woont sinds 2006 in Nederland. “Na mijn afstuderen (in 2013) heb ik in een ziekenhuis en bij een landelijke opticienketen gewerkt. Maar op een bepaald moment wilde ik kwalitatief hogerop en groeien in mijn vak. Via een vriendin, die hier al werkte, kwam ik toen bij Revoir terecht.

Bij Revoir staan kennis en kwaliteit bovenaan. Met hun opleidingsbudget krijg ik alle ruimte om cursussen en opleidingen te volgen om mezelf steeds beter te ontwikkelen. Op dit moment volg ik een post HBO cursus (deze week heb ik mijn eindpresentatie!). Maar ook een jaarlijks lidmaatschap, bijvoorbeeld van de vereniging van orthoptisten, wordt door hen vergoed. Hierdoor blijf ik op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied, en blijf ik mijn kennis verbeteren. Dat ik hiermee ook nog de benodigde studiepunten verzamel, is mooi meegenomen. En wat helemaal fijn is, is dat de dagen dat je naar school moet ook gewoon worden doorbetaald! Mijn studiegenoten zijn jaloers, want de meeste moeten hiervoor een vakantiedag opnemen.

Maar als je mij vraagt wat ik nou écht het allerleukste vind aan Revoir, dan is dat dat ik me er zo thuis voel; het voelt als een familie. Als ik mijn baan vergelijk met die van andere (studie)vrienden, dan werk ik bij een top bedrijf! En daar ben ik elke dag nog meer blij mee.”

Gefeliciteerd

Shadi heeft inmiddels de Post HBO Myopie cursus afgerond✅