Nawoord Open Revoir Academy

Vacatures

Team

Nawoord Open Revoir Academy

Op 11 maart vond de open editie van de Revoir Academy plaats, met ruim 150 deelnemers de drukst bezochte Academy ooit. De deelnemers werden getrakteerd op alles rondom de diagnostiek en behandeling van de oogziekte maculadegeneratie door Dr. van Lith en Dr. Martinez Ciriano, beiden oogarts. In het laatste gedeelte werd er een live verbinding gemaakt met FYEO in Eersel, waar twee patiënten een Low Vision loeplens geplaatst kregen door Dr Kerkhoff, oogarts. Een unieke ervaring om mee te maken. Na de operaties werd er nog aanvullend een presentatie gegeven over de low vision loeplens, die het mogelijk maakt voor macula degeneratie patiënten om weer te lezen zonder verder hulpmiddel. Een geweldige dynamische en leerzame avond.