Revoir is een heel sociaal bedrijf en niet alleen op de werkvloer

Vacatures

Team

Revoir is een heel sociaal bedrijf en niet alleen op de werkvloer

Wij vertellen graag over Revoir, wat we doen, welke mogelijkheden wij bieden, maar wie kunnen dit beter vertellen dan onze eigen professionals? Gert-Jan werkt inmiddels 5 jaar als optometrist bij Revoir. Hoe ervaart hij dit?

“Er is in 5 jaar Revoir veel veranderd, Revoir is enorm gegroeid in het begeleiden en klaarstomen van haar werknemers. Nieuwe werknemers hebben een inwerkperiode waarin ze worden voorbereid op het werken in sterk verschillende zorginstellingen. Daarnaast worden kosten nog moeite gespaard om de kennis van de werknemers van Revoir op niveau te houden, door middel van masterclasses en de gelegenheid om deel te nemen aan congressen.”

Ook het sociale aspect spreekt Gert-Jan aan. “Revoir is een heel sociaal bedrijf en niet alleen op de werkvloer. Elk jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een barbecue en een kerstfeest. Dit zorgt ervoor dat we, ondanks dat we elkaar zelden op de werkvloer tegenkomen, toch een hecht team vormen.”

Ook op de werkvloer maakt hij veel leuke dingen mee. “Niet zo lang geleden had ik een patiënt die heel graag wilde dat ik haar cataract zou opereren, omdat we zo’n fijn contact hadden. Ik heb de patiënt toch maar overtuigd dat een cataractoperatie beter kan worden uitgevoerd door de oogarts zelf en dat ze niet zo blij zou blijven wanneer ik dit voor haar zou doen. Gelukkig vond ze dit een goed idee 🙂 . Ik heb een veelzijdig beroep, dat houdt het leuk en interessant. Ik word blij van de waardering die je krijgt van patiënten en opdrachtgevers.”